OLETKO SINÄ UUSI ÖLJYNKESTÄVÄ TÄHTEMME?

RekryKoulutuksen kautta uuteen duuniin!

HAKUAIKA REKRYKOULUTUKSEEN ON PÄÄTTYNYT

HOX sinä tekniikasta kiinnostunut! Palatko halusta työskennellä erilaisten koneiden ja laitteiden parissa? Oletko juuri sinä seuraava uusi moottoreita rassaava tähti huipputason jengissämme? Jos vastasit kyllä, ota harppaus nextille levelille, valmistu ammattiin ja tule meille wihurilaiseksi!

Wihuri Oy Tekninen Kauppa ja TTS Työtehoseura starttaavat tammikuussa 2021 yhteistyössä RekryKoulutuksen, jossa koulutetaan uusia John Deere -mekaanikkoja monipuolisiin maatalouskoneiden huolto- ja korjaustehtäviin sekä uusien laitteiden varusteluihin.

RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhan alla oleville tai ammatinvaihtoa harkitseville, sukupuoleen tai ikään katsomatta, kuitenkin yli 20 vuotta täyttäneille.

Koulutuksen tavoitteena on antaa osallistujalle riittävät tiedolliset ja taidolliset valmiudet maatalouskoneiden huolto- ja korjaustehtäviin ja mahdollistaa työllistyminen vakituiseen työsuhteeseen Wihuri Oy Teknisen Kaupan eri toimipisteisiin tai sopimushuoltokorjaamoillemme.

RekryKoulutus on työhallinnon rahoittamaa koulutusta. Koulutuksen ajalta voit saada sitä ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa ja työmarkkinatukea, johon olet työttömänä oikeutettu sekä kulukorvausta.

 

RekryKoulutus esittelyssä TE-livessä

Mukana TE-liven RekryKoulutus-esittelyssä oli Wihurin Tekniseltä Kaupalta aluehuoltopäällikkö Rami Rasi ja John Deere -mekaanikko Eero Simola sekä TTS:ltä koulutussunnittelija Ari Pekkola. Katso tallenne esittelystä alta!

 

Keitä etsimme?

RekryKoulutukseen haemme yhteensä 10 henkilöä. Etsimme erityisesti teknistä osaamista/-koulutustaustaa ja kiinnostusta omaavia henkilöitä maatalouden työkoneiden ja laitteiden pariin. Hakeakseen koulutukseen henkilön EI tarvitse olla valmis huippuosaaja, sen me opetamme. Tärkeintä on motivaatio oppia uutta ja sitoutua uuteen työhön. Työssä käytettävät ohjeet ovat englanniksi, joten arvostamme kohtuullista englannin kielentaitoa. Tehtävässä onnistuu itsenäisen ja tehokkaan työskentelyotteen ansiosta.

Mitä koulutus pitää sisällään?

Kokonaisuudessaan 6 kuukauden koulutusohjelma koostuu noin 4,5 kuukauden lähiopetusjaksosta ja 1,5 kuukauden työssäoppimisjaksosta.

Koulutus on suunniteltu yhdessä TTS:n ja Wihuri Oy:n Teknisen Kaupan asiantuntijoiden kanssa, jolloin se tarjoaa erinomaiset valmiudet oppia mekaanikon tehtäviin huoltokorjaamoillamme.

John Deere mekaanikon koulutuksessa opiskellaan mekaanikon taidot yhden John Deere traktori mallisarjan kautta:

– Hydrauliikan ja sähkötekniikan perusteet, kaaviot ja sovellukset
– Matalapaine- ja korkeapainehydrauliikan toiminta ja rakenteet
– Sähkötekniikan ja sähköjärjestelmien toiminta ja rakenteet
– Voimansiirtolinjan toiminta ja rakenteet
– Testerin ja tietojärjestelmien käyttöä ja vianhaun perusteet

Miksi hakea mukaan?

Koulutusohjelma tarjoaa tekniikasta kiinnostuneelle mahdollisuuden hyvin mielenkiintoiseen ja vakituiseen tehtävään John Deeren premium-koneiden ja -laitteiden parissa . Lisäksi se on loistava mahdollisuus kouluttautua pienellä vaivalla uuteen ja mielenkiintoiseen ammattiin. Työllistyttyäsi pääset hyödyntämään nykyaikaisia ja moderneja diagnostiikkajärjestelmiä korjaamoilla ja maatiloilla.

Tämä koulutusohjelma on myös erinomainen mahdollisuus päästä osaksi ammattilaisten huippujengiämme uutena öljynkestävänä tähtenämme! Meillä Wihurilla työskentelee useita satoja hyvällä asenteella varustettuja reippaita henkilöitä. Vakavaraisena suomalaisena perheyrityksenä katsomme asioita pitkällä tähtäimellä ja huolehdimme, että meillä sinun on hyvä olla ja työpaikka on vakaa.


Kuinka hakea mukaan?

Hae koulutukseen täyttämällä sähköinen hakemus internet-osoitteessa www.te-palvelut.fiHaku koulutusohjelmaan päättyy 30.12.2021. Rekrytointi aloitetaan jo hakuaikana ja valinnat pyritään tekemään 12.1.2021 mennessä. Haastattelupaikkakunnat sovitaan hakijoiden kanssa erikseen. 

Varsinainen koulutus alkaa Rajamäellä 18.1.2021 ja työssäoppiminen Wihuri Oy:n eri huolto- tai sopimuskorjaamoilla toukokuussa 2021. Koulutus päättyy 16.7.2021. Koulutuksen aikaiset majoitukset on mahdollista järjestää TTS:n asuntolassa.

 

Lisätietoja koulutuksesta antavat

Rami Rasi
Aluehuoltopäällikkö
040 129 3466
rami.rasi@wihuri.fi

Ari Pekkola
Koulutussuunnittelija
046 922 1101
ari.pekkola@tts.fi

Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisista tuista antaa Työlinjan Koulutusneuvonta puh. 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi


John Deere -mekaanikko Eero esittelyssä

Olen Eero Simola ja työskentelen Wihurilla Kouvolan korjaamolla huoltomekaanikkona. Asentajan ura alkoi Kouvolan seudun ammattioppilaitoksesta, josta valmistuin vuonna 2013 ajoneuvoasentajaksi. Maatalouskoneiden pariin päädyin työharjoittelun kautta kouluaikana, jonka suoritin Kymenlaakson konehuollossa, johon jäin myös työskentelemään hetkeksi työharjoittelun jälkeen. Armeijan suorittamisen jälkeen päädyin takaisin tosin nimi oli silloin Agri-huolto, joka muuttui myöhemmin Hankkija huolloksi. Melkein viisi vuotta ehdin työskennellä Hankkijalla, kun tuli tieto John Deeren edustuksen siirtymisestä Wihurille. Wihurin Kouvolan korjaamolle etsittiin mekaanikoita ja suuri kiinnostus John Deere koneita kohtaan siirsi minut sitten Wihurille.

Vaihtelevat työpäivät
Työpäivät ovat tosi vaihtelevia pääsee kulkemaan pitkin Kymenlaaksoa ja välillä kauemmaksikin. Pääosin päivät starttaavat hallilta, joko lähdetään asiakkaiden luokse maatiloille tai sitten jäädään korjaamolle tekemään muita korjaus- ja huoltotehtäviä.

Ainutlaatuisia kokemuksia
Wihurilla tehtäväni ohessa olen myös päässyt mekaanikon tehtävässä tekemään paljon muutakin kuin pelkkää koneiden korjausta mm. tutustumaan Viron Wihuri Agrin toimintaan ja osallistumaan rekrytointikuvauksiin Liedossa yhdessä työkaverini kanssa. Lisäksi ainutlaatuisena kokemuksena pääsin esiintymään Wihurin LYÖMÄTÖN-sarjan live-esittelytilaisuuteen Wihuri Agrin Tarton toimipisteessä Virossa. Esittelin Witraktorin korjaamoiden toimintaa ja kerroin erilaisista tuote- ja huoltopaketeista. Kyseinen Facebookin kautta striimattu livetilaisuus oli Wihurin historian ensimmäinen.

Wihuri on luotettava työnantaja. Mahtavat työkaverit. Ja ennen kaikkea kotimainen yritys.

Keitä olemme ja mitä teemme?

Wihurin Tekninen Kauppa, pitkän linjan alamme asiantuntija ja luotettu yhteistyökumppani. Edustamme markkinoiden parhaita brändejä, kuten John Deereä, ja olemme hyvin ylpeitä niin asiakkaistamme kuin työntekijöistämme. Vakavaraisena suomalaisena perheyrityksenä katsomme asioita pitkällä tähtäimellä ja huolehdimme, että meillä on hyvä olla ja työpaikka on vakaa. Meillä pääsee kehittämään ammattitaitoa ja luomaan urapolkua työn kautta tai opiskelemalla.

Olemme osa yli 100 -vuotiasta, edelleen rohkeasti kehittyvää kansainvälistä perheyhtiö Wihuria. Työllistämme yli 500 eri alojen asiantuntijaa ympäri Suomea.

TTS Työtehoseura on valtakunnallinen koulutus-, tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka kouluttaa vuosittain noin 8 000 opiskelijaa eri alojen ammattilaisiksi. Lisäksi Työtehoseura toteuttaa vuosittain noin 80 työelämän kehittämis- ja tutkimushanketta.

JD mekaanikko