MEILLÄ IHMISET
LUOVAT MENESTYKSEN

Tervetuloa tutustumaan meihin
ja uramahdollisuuksiimme.

Olisitko sinä tuleva wihurilainen?

Me olemme Wihurin Tekninen Kauppa, pitkän linjan alamme asiantuntija ja luotettu yhteistyökumppani. Edustamme markkinoiden parhaita brändejä ja olemme hyvin ylpeitä niin asiakkaistamme kuin työntekijöistämme. Työllistämme noin 500 eri alojen asiantuntijaa ympäri Suomea. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi ja luomaan urapolkuasi työn kautta tai opiskelemalla. Olemme osa 120-vuotiasta, kansainvälistä perheyhtiö Wihuria, jolla on vahvat suomalaisjuuret.

Oletko sinä tekniikasta kiinnostunut myynnin ja markkinoinnin, tuotekehityksen, mekaniikan, taloushallinnon tai IT:n osaaja? Tule meille työkaveriksi. 

Löydät alapuolelta avoimet tehtävämme sekä tietoa arvoistamme, ihmisistämme ja liiketoimintamme osa-alueista. Tutustu lisää ja ota rohkeasti yhteyttä!

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa työpaikkaa?

Jätä meille yhteystietosi ja ole ensimmäinen, joka saa tietoa vapaista työpaikoistamme.
Samalla erotut joukosta ja tulet huomatuksi, kun etsimme sopivia tekijöitä tulevaisuudessa.
Kerro meille muutamalla klikkauksella hieman lisää itsestäsi ja verkostoidu kanssamme.

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa 

Paremman hakijakokemuksen asialla

Meillä Wihurilla hyvän hakijakokemuksen rakentaminen on todella tärkeää. Pyrimme käsittelemään rekrytointiprosessin mahdollisimman nopeasti ja läpinäkyvästi siten, että hakiessasi meille tiedät tarkasti mihin olet hakemassa ja miten prosessi etenee. 

Jätä hakemuksesi meille

Meille hakeminen on vaivatonta, eikä vaadi ylimääräisten ja turhien tietokenttien täyttämistä. Kerro meille, mitkä ovat sinun vahvuutesi ja miten voisit hyödyntää osaamistasi Teknisellä Kaupalla. Liitäthän mukaan ansioluettelosi tai hae vaikka LinkedIn-profiilillasi. Jätettyäsi hakemuksen, saat meiltä automaattisen vahvistusviestin.

Tavoitteena läpinäkyvä prosessi

HR-tiimimme saa ilmoituksen hakemuksestasi. Mikäli hakukriteerit täyttyvät kohdallasi, kutsumme sinut haastatteluun. Meillä haastattelukierroksia on tyypillisesti 1-2 ja saatamme toteuttaa osan ensimmäisen kierroksen haastatteluista videoitse. Tavoitteemme on, että saat tietoa prosessin etenemisestä kahden viikon kuluttua hakemuksesi jättämisestä.

Ei pönöttämistä vaan vuorovaikutteista keskustelua

Haastattelutilanne on meille molemmille osapuolille hyvä mahdollisuus arvioida, kohtaavatko toiveemme ja tavoitteemme. Mikäli olemme molemmat kiinnostuneita jatkamaan kohti maalia, teemme sinulle työtarjouksen. Tavoitteemme on tehdä rekrytointipäätökset kahden viikon kuluessa haastattelusta.

Onnistumiset luodaan yhdessä

Prosessimme ei pääty työsopimuksen allekirjoitukseen, vaan haluamme taata sinulle myös huolellisen perehdytyksen ja varmistaa, että saat meillä oikeanlaisen startin. Matala kynnys palautteen antamiseen molemmin puolin mahdollistaa jatkuvan kehittymisemme.

Miksi valitsisit meidät?

Kaikkien Wihuri

Ehdoton rikkautemme on se, että meillä on töissä erilaisia ihmisiä. Meillä on matala hierarkia ja haluamme olla työyhteisö, jossa kannustetaan tuomaan esiin omia ajatuksia ja ehdotuksia.

Luodaan onnistuminen yhdessä

Meille tärkeää on vakaa ja pitkällä aikavälillä kannattava kasvu. Yrityksen vakavaraisuus on kaikkien etu. Meillä tätä tavoitetta kohti mennään yhdessä, perheenä, kaikkien osapuolien hyvinvoinnin ja menestyksen varmistamiseksi.

Mahdollisuus kehittyä ja kehittää

Haluamme toimia edelläkävijöinä, ja kehittää sekä ulkoisia että sisäisiä vahvuuksiamme jatkuvasti. Tämän vuoksi pidämme prioriteetilistamme kärjessä kouluttautumisen mahdollisuutta. Työntekijänämme sinulla on vaikutusmahdollisuuksia ja päätösvaltaa, sillä innovatiivisuus syntyy muutoksista ja tuoreista ideoista.

Kehitys- ja uramahdollisuudet yli toimialojen

Kunnia-asiamme on olla luotettava kumppani ja työnantaja. Pitkä historiamme on osoitus siitä, että olemme alamme luotettu toimija. Olemme vakavarainen yritys, ja sitä kautta turvallinen työnantaja ja pystymme tarjoamaan monipuolisia työtehtäviä ja henkilökohtaisia kehitys- ja uramahdollisuuksia.

Wihurin Tekninen Kauppa yrityksenä

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Toimintojemme kulmakivinä ovat avoimuus, luotettavuus, innovatiivisuus ja kannattavuus. Kestävän kehityksen osa-alueita Wihurin Teknisessä Kaupassa ovat ympäristön huomioon ottaminen sekä sosiaalinen ja taloudellinen hyvinvointi.

Teknisen Kaupan edustamia tuoteryhmiä ovat mm. ajoneuvolämmittimet ja -ilmastointi, korjaamolaitteet, trukit ja sisälogistiikkaratkaisut, ympäristönhoitokoneet, maatalouskoneet ja -tarvikkeet, rakennuskoneet, työkalut ja työstökoneet.

Toimipisteistämme 12 on Suomessa ja kolme on Virossa.

Työroolia

Työntekijää

Toimipistettä

Toimintavuotta

Työmahdollisuudet teollisuudessa: Wille Machines ja Marine Diesel Finland 

Wille Machines on Pohjois-Euroopan suurin ympäristönhoitokoneiden valmistaja 2-7 tonnin painoluokassa. Teknisen Kaupan omistama Wille Machines Oy:n Wille-ympäristönhoitokoneita markkinoidaan ja myydään Eurooppaan, Venäjälle ja Kanadaan. Meillä työskentelee yli 150 oman alansa ammattilaista tuotannossa, suunnittelu- ja tuotekehitystehtävissä, myynnin, markkinoinnin ja jälkimarkkinoinnin tehtävissä sekä taloushallinnossa. Tuontantomme sijaitsee Loimaalla, Varsinais-Suomessa ja Pietarissa, Venäjällä.  

Marine Diesel Finland Oy on maailmanlaajuisesti toimiva, suurin yksityisessä omistuksessa oleva suomalainen laivadieseleiden huolto- ja korjausyhtiö. Yhtiö on vuonna 1992 perustettu yritys, joka huoltaa, korjaa ja asentaa laivamoottoreita, propulsiojärjestelmiä, moottoritilan komponentteja sekä kansikoneistoja maailmanlaajuisesti. Tuotantomme sijaitsee Liedossa, Varsinais-Suomessa.  

Toimipisteemme

KOUVOLA
Kaupinkatu 28

KUOPIO
Asentajankuja 4

OULU
Moreenitie 6

LEMPÄÄLÄ
Tampereentie 444

RIIHIMÄKI
Kylänraitti 5

LIETO
Eteläkaari 10

SEINÄJOKI
Laturitie 12

VAASA
Karhunpolku 4

VANTAA
Pyhtäänkorventie 4

 

Marine Diesel Finland Oy
Eteläkaari 10, Lieto

Wille Machines Oy
Lamminkatu 3, Loimaa

Tutustu Wihurin muihin toimialoihin

Wihuri on alkujaan suomalainen perheyritys, joka on yli 100 vuoden mittaisella taipaleellaan kasvanut kansainväliseksi monialakonserniksi. Wihuri toimii neljällä eri toimialalla työllistäen yli 5 000 oman alansa ammattilaista ja toimintaa on noin 30 maassa.

Wihurin Pakkausteollisuus muodostuu kahdesta vahvasta toimijasta. Nämä ovat: WIPAK Euroopassa ja Aasiassa sekä WINPAK Pohjois-Amerikassa. Wipakilla ja Winpakilla on yhteensä 21 tuotantolaitosta kolmella mantereella sekä laaja myyntitoimistojen verkosto.

Wihuri Oy Aarniosta on yksi suurimmista päivittäistavara-tuotteiden tukkukaupoista. Maanlaajuinen Wihuri Oy Aarnion Metro-tukku tarjoaa 20 000 tuotteen valikoiman tuoretuotteita, elintarvikkeita, pakasteita ja päivittäisiä käyttötavaroita.

Jetflite Oy on paitsi pohjoismaisen liikelentotoiminnan uranuurtaja myös yksi vanhimpia ja suurimpia tilauslentojen järjestäjistä Pohjoismaissa.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä!

Jäikö sinulle jotain kysyttävää Wihurin Teknisestä Kaupasta työnantajana, avoimista työpaikoista tai tarjoamistamme työtehtävistä? Voit lähettää meille viestiä alla olevan painikkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!